Boende

Vi erbjuder strandnära enkla stugor, platser för husbilar och tältplatser. Det finns servicehus med delad dusch och toalett och en enklare matlagningsplats på campingen och grillplats samt även vårt strandcafé. Ett par steg uppför backen ligger också vår egen restaurang.

Strandnära skärgårdsstugor

Stugorna av trä är enkla och fräscha och har elelement, eluttag samt fläkt för de varmaste dagarna. Välj mellan att ta med eget linne eller hyr av oss. Stugorna är samtliga utrustade med sängar med täcke, filt och kudde samt kylskåp och vattenkokare. Delad toaletter, duschar och vatten finns i närliggande servicehus.

Camping, tältning och strandping

Vår campingplats och tältplats ligger mitt i naturlandskap och nära Djurö havsbad, perfekt för både avkoppling och äventyr. Välj mellan husbilscamping, tältplats eller strandping – uppsatta tält.

Gästbrygga

Vid besök på restaurangen, strandcaféet eller vid bokning av annat evenemang kan ni ligga vid vår brygga. Vid vissa tillfällen kan vi erbjuda plats för övernattning i egen båt till kostnad av 255:-/natt. El finns ej.
Kontakta oss vid intresse.