Event

Fest, bröllop eller event – bjud till fest i en makalös miljö där strand och hav inramar festen och sällskapet

Välkomna till vårt fest- och aktivitetstält där vi gemensamt bygger förutsättningarna för ett lyckat evenemang, möte och fest. Välkomna att utöka festen med bad och bastu samt övernattning i våra strandnära stugor om ni så önskar. Kontakta oss för vidare information och menyförslag!


Innovativa och kreativa möten och möjligheter

Ge ert team en heldag i Skärgårdens Hjärta med innovativa och kreativa möjligheter, låt processerna ta fart, fyll sinnet med havsluft och hitta era nya lösningar. Njut av att ses i Stockholms härliga skärgårdsmiljö!

  • Kom till Djurö Havsbad i Skärgårdens Hjärta, lagom till förmiddagskaffe med smörgås
  • Installera er i vårt aktivitets- och festvåningstält
  • Ät lunch i det fria
  • Eftermiddagskaffet med glass serveras på stranden.

Under dagen utvecklar ni idéer i takt med att ni promenerar, minigolfar, pratar, lyssnar och processar fram nya lösningar.

Välkomna kan självklart utöka paketet med AW, bastu, middag och övernattning i våra strandnära stugor om ni så önskar. Vi kan självklat också ta fram anpassade paket beroende på önskemål. Hör av er så skickar vi prisförslag – info@vitagrindarna.se or +46 72 975 54 00


Catering

Vill du skapa ett minnesvärt ögonblick som dina gäster kommer att tala om? Låt oss förvandla din fest eller ditt event till en smakfylld upplevelse. Vår passion är att leverera utsökt mat, som lyfter varje tillfälle.

  • Skräddarsydda menyer: – våra erfarna kockar skapar en perfekt meny utifrån dina önskemål och behov, oavsett om du föredrar klassiska smaker eller äventyrliga nyheter.
  • Flexibilitet – oavsett storlek på ditt event, från intima sammankomster till storslagna fester, har vi kapaciteten att leverera en oförglömlig upplevelse.

Låt oss hjälpa dig att göra din nästa fest eller event till en succé. Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och se hur vi kan förvandla dem till verklighet. Oavsett om det är ett bröllop, företagsevent, födelsedagsfest eller någon annan sammankomst, vill vi servera en upplevelse som träffar dina förväntningar.