Restaurangen

Inbäddad i Stockholms vackra skärgård och Djurö havsbad hittar du Vita Grindarnas restaurang. Som bjuder på både läcker mat och ett vackert läge. Våra gäster lovordar våra härliga rätter, var och en tillagad med omsorg, och minns ofta den vackra och förtjusande platsen som både ramar in en god måltid och ett minnesvärt tillfälle. Välkommen till en fristad där du kan njuta av svensk skärgård i en pittoresk miljö.

Hos oss hittar du favoriterna från havet, det krispigt läckra från växtriket och godsakerna från betesmarkerna. Här finns också något sött till efteråt och alltid ekologisk mat på barnmenyn. 

Från ölkranen tappas den tjeckiska Bernard och den tyska Hofbräu, på flaska finns olika ölsorter från flera länder och Sverige, flera utan alkohol eller alkoholsvaga. Läsk och vatten, juice och saft finns för de som önskar. Vinerna är från Italien och Frankrike, Spanien och Tyskland. Gästspelare förekommer i vårt dryckessortiment.

Rikta blicken mot Vita Grindarna. Låt vår gästvänlighets värme och de tidlösa smakerna skapa ett bestående minne mitt i den fängslande skärgården.

Prisexempel

Förrätter och smått 65-169kr
Huvud- och varmrätter 225-375kr
Desserter 55-125kr.

Starköl, 50cl 89kr
Vin 125kr glas
Läsk 33cl 45kr